Video Sources 1544 Гледания

  • Watch trailer
  • Гледай
  • Гледай
  • Гледай
12а (2017)

12а (2017)

По-големи. По-влюбени. По-непокорни.Sep. 15, 2017Bulgaria92 Min.PG
Твоята оценка: 0
votes

Резюме

Мечтите понякога се сбъдват! Единствената причина това да не се случва е, че животът е подготвил нещо, което надминава дори най-смелите ни фантазии. След неочакван обрат в личен и професионален план, Лина Николова отново се връща в училище. Гимназията е нова, а учениците – с година по-големи, както и проблемите, с които се сблъсква младата учителка. Госпожа Николова за пореден път се опитва да намери баланса между майчинството, преподавателската дейност и любовта. Единствената подкрепа, която получава е от страна на стеснителния учител по физическо възпитание.

Ще успее ли Лина да спечели уважението на дванайсетокласниците, които са два пъти по-щури, по-нахакани и по-самоуверени от първите й ученици? Колко струва да си готин в днешно време? Може ли да съществува истинска близост между ученик и учител?

XII “А“ е дългоочакваното продължение на един от най-гледаните български филми през 2016-та година – XI “A”. Както първата, така и втората част, проследяват ежедневните борби и проблеми на съзряващите гимназисти и обкръжението им. Огромният интерес към XI “A”, с близо 100 000 зрители, провокира създаването на XII “A”, с чиито персонажи и житейски ситуации може да се асоциира всеки от нас.

12а (2017)
Оригинално заглавие XIIa
IMDb Rating 6.2 296 votes
TMDb Rating 6.6 4 votes

Director

Актьори и екип

Подобни заглавия

Добро момче (1997)
Mangai Maanvizhi Ambugal
Sweet Prudence & the Erotic Adventure of Bigfoot
The Dream Factory (1997)
Паранормални сексперименти (2016)
Step Sisters
Kiraz Mevsimi
The Escort III (1999)
Давайте, момичета / Carry On Girls
Прокурорът
Принцът на приливите
Strike! (1998)