Д-р Розууд

Д-р Розууд

Sep. 23, 2015
Твоята оценка: 0
votes

Seasons and episodes

1Season 1 Sep. 23, 2015
10
  • There are still no episodes this season
2Season 2 Sep. 23, 2016
1
  • There are still no episodes this season

Creator

Роли

Morris Chestnut isDr. Beaumont Rosewood
Dr. Beaumont Rosewood
Jaina Lee Ortiz isDet. Annalise Villa
Det. Annalise Villa
Gabrielle Dennis isPippy Rosewood
Pippy Rosewood
Anna Konkle isTara Milly Izikoff (aka TMI)
Tara Milly Izikoff (aka TMI)
Lorraine Toussaint isDonna Rosewood
Donna Rosewood
Eddie Cibrian isCaptain Ryan Slade
Captain Ryan Slade
Domenick Lombardozzi isCaptain Ira Hornstock
Captain Ira Hornstock

Video trailer

Резюме

Mедицинска разследваща драма на 20th Century Fox Television / Fox Network.

Главният герой е д-р Беамонт Розууд младши (в ролята – Морис Честнът), най-добрият частен патолог в Маями. Изключително интелигентен, балансиран и харизматичен, д-р Розууд работи със силната и решителна детективка Аналийз Виа (Джейна Лий Ортис) в откриването на улики, невидими за всички останали, с което да помага на полицията в Маями да разреши някои от най-предизвикателните и заплетени случаи.

Редом с д-р Розууд са сестра му и „кралят на токсикологията“ Пипи (Габриел Денис), ДНК-специалистката Тара Мили Изикоф (Ана Конкъл), бивша годеница на Пипи. Майката на д-р Розууд – Дона (Лорейн Тусант) се е пенсионирала от поста си на директор на гимназия, развела се е със съпруга си и се е присъединила към децата си в лабораторията като един твърде ангажиран с работата колега.

Участват още детектив Ира Хорнсток (Доменик Ломбардози), който е страхотен ръководител на екип, но има твърде слаб контрол над собствения си живот, и най-младият член на полицията в източния район на Маями – кап. Райън Слейд (Еди Сибриън), човек с тъмно минало, който едновременно предизвиква и усложнява вече достатъчно объркана ситуация между д-р Розууд и Виа.

Обременен от собствените си медицински състояния, д-р Розууд вярва, че всеки момент от живота – независимо колко незначителен ни се струва – трябва да се изживее пълноценно. Осъзнаването на това му позволява да вижда детайли, които убягват на другите. Но това, което го мотивира най-много, са жертвите, които са лишени от възможността да изживеят живота си.

В края на първи сезон Роузи и Виа най-после имаха възможност да изразят чувствата си. Роузи попадна на определена информация, която го принуди да предприеме собствено разследване без Виа и онова, което откри, можеше да промени взаимоотношенията им завинаги. Във втори сезон, д-р Розууд и Виа отиват в Ню Йорк да разследват убийството на съпруга й Еди и ще разрешават случаи, включващи колежански братства, пластична хирургия, търсене на съкровища и религията Сантерия.

Д-р Розууд
Д-р Розууд
Д-р Розууд
Д-р Розууд
Оригинално заглавие Rosewood
TMDb Rating 6.3 89 votes
First air date Sep. 23, 2015
Last air date Apr. 28, 2017
Сезони 2
Епизоди 44
Average Duration 43 minutes

Similar titles

Фарго (2014)
Седемнадесет мига от пролетта (1973)
Walking on Sunshine (2019)
Validé (2020)
Престъпление по американски
Followers (2020)
Фантоми
Престъпни намерения
Йелоустоун
Съседи / The Village (2019)
Горещата зона / The Hot Zone (2019)
Секс до дупка