Видео източник 178 Гледания

  • Плеър 1:verystream.com
  • Плеър 2:cloudvideo.tv
След толкова години / After all these years (2013)

След толкова години / After all these years (2013)

May. 17, 2013Germany90 Мин.PG
Вашият рейтинг: 0
10 1 гласуване
какъв е проблема?

Резюме

Софи Бекер, бивша медицинска сестра и сега успешен писател на женски романи, живее с двете си деца Филип (15 години) и Джени (11 години) и кучето Кличко в голяма, просторна къща в Лайпциг. Филип и Джени не знаят кой е техният баща. Джени обаче копнее за баща си. Софи каза на децата, че бащата на Филип е мъртъв, а бащата на Джени липсва от Аляска. В момента Софи работи върху новата си книга „Вярните сърца”, но има масивен писателски блок и не напредва с книгата си. Техният интелигентен издател Конрад Шнайдер – тип вечен ерген, с който Софи има отношения без задължения, обаче, настоява да се подчини.
Бившият колега и ръководител на Софи Роса, главната медицинска сестра на станцията, също живее в домакинството. Роза, майчината приятелка на Софи и заместваща баба за Филип и Джени, е на път да отпразнува 70-ия си рожден ден, но не иска да празнува своя рожден ден. Софи е обещала на Роза да не казва на децата за бащите си, а Роза винаги е спазвала обещанието си.

Роза, която е била контактувала със сина си по електронна поща в продължение на няколко години, фалшифицира болест, за да убеди сина си да дойде в Лайпциг. Тя иска да има син около нея на старини. При преглед в болницата, при Роза лекарят – Лудвиг Оберландер, който от време на време помага там, осъзнава, че Роза е напълно здрава. Софи също открива това, като се обажда на старата си станция. Софи, която сега вижда семейната си идилия, прекъсва, моли Винсънт да напусне веднага след рождения ден на Роза. Тя също иска да поеме и да плати своя дял от къщата, която двамата са наследили от предишния собственик. Роза обаче моли Софи да даде шанс на Винсънт.

Оригинално заглавие Nach all den Jahren
IMDb Рейтинг 5.3 24 гласа
TMDb Rating 6.7 3 гласа

Подобни заглавия

One Second (2019)
Takut Kawin
Срамът / Shame
Charlie Chaplin 2 (2019)
Изцелените / The Cured
The Snatch Thief (2019)
Убийството на свещения елен
Школа за герои / Sky High
Вице (2018)
Сицилианска история с духове
The Longest Night (2019)
The Astronot