Омагьосаният участък (2006)

Омагьосаният участък (2006)

Твоята оценка: 0
10 1 vote

Резюме

Продължение на обичания сериал „Участък“. Отново село Анисовка и жителите му привлякоха зрителя със своите ексцентричности и комплекси. Имаше слух, че недалеч от Анисовка ще започне изграждането на железопътен мост, който напълно ще отсече селото от външния свят. Местните жители изпадат в ступор. За да ги излекуват от депресия, братята Шаров водят психически психотерапевт от града. Нестеров, опитвайки се да приведе населението в състояние на хипнотичен сън, и самият той пада в безсъзнание.
Водните проби, взети от Анисовския извор, показват, че водата в него е минерална. Шаровите веднага решиха да организират индустриални опаковки, но това изисква разрешение. За психологическо лечение на длъжностни лица те вземат Нестеров със себе си.
Успешната работа на лекаря при кодирането на местни пияници зарадва женската половина на селото. Както се оказа, той е вале на всички сделки. В сайт за запознанства лекарят публикува снимка на Люба Кублакова. Скоро в селото дошъл американският годеник Джо Фрейзър. Само че няма да му бъде позволено да се срещне с булката, всички се стремят да го завлекат в къщата, за да пийнем заедно.
Говореше се, че ще бъде присъдена награда за образцово поведение и отлична работа. Всички веднага станаха неприлично учтиви и нетърпеливи за работа.
Така живеят анисийците, докато стане ясно, че е възникнала грешка и наблизо няма да има мост.

Оригинално заглавие Заколдованный участок
First air date Jan. 01, 2006
Last air date Jan. 01, 2006
Сезони 1
Епизоди 10
Average Duration 55 minutes

Similar titles

Барът на Пепе (2014)
Gentefied (2020)
Тя и той (2002)
Haters Back Off
Vota Juan (2019)
Живот по библейски
Le trône des Frogz
Моите мили съседи / Mis adorables vecinos
Кобра 11: Обади се! (1996)
Матрьошка (2019)
Гранд (2018)
Краят на ш***ят свят (2017)