Слънчева Филаделфия

Слънчева Филаделфия

Aug. 04, 2005
Вашият рейтинг: 0
0 0 гласували

Сезони и епизоди

1Сезон 1 Aug. 04, 2005
  • Все още няма епизоди за този сезон
2Сезон 2 Jun. 29, 2006
  • Все още няма епизоди за този сезон
3Сезон 3 Sep. 13, 2007
11Сезон 11 Jan. 06, 2016
12Сезон 12 Jan. 04, 2017
13Сезон 13 Sep. 05, 2018

Creator

Актьори

Glenn Howerton isDennis Reynolds
Dennis Reynolds
Charlie Day isCharlie Kelly
Charlie Kelly
Kaitlin Olson isDeandra Reynolds
Deandra Reynolds
Danny DeVito isFrank Reynolds
Frank Reynolds

Резюме

Четирима егоцентрични, но и смехотворни приятелчета (трима млади мъже и една блондинка), държат ирландския пъб „Paddy`s” в Южна Филаделфия. Дали бизнесът ще е успешен, а кръчмата – пълна, не е основното им притеснение. По-важно е да има изобилна реколта от мацки и да става лаф, да има закачка и понякога (за разнообразие) да се прецака другарчето.

Бандата си попийва с наслада, диалозите са изпъстрен със сексуални препратки, а малко деформираните им представи за света често ги довеждат до нестандартни изводи за нещата от живота.

Мaк (Роб МакЕлъни), Чарли (Чарли Дей) и Деннис (Глен Хауъртън) са трима добри другари, а Сладката Ди (Катлийн Олсън) е сестра-близначка на Денис.

Те са едновременно магистри по душезнание и пълни профани в житейската проблематика, когато става въпрос за действие. Доста инфантилни, много приказливи и супер забавни.

Бандата

Неповторимият Дани ДеВито се включва в „Слънчева Филаделфия” като бащата на близнаците Денис и Ди – Франк Рейнолдс (а може би и на Чарли…). Той е така да се каже бизнесмен, но от сенчестите. Дъщеря му Дендре, по-известна като „Сладката Ди” не е просто блодинка. Тя се опитва да вирее сред цинзма и понякога дебелашки шегички на барт си, приятелите му и баща си. Майка й я смята за грешка, разочарована е, че в комплект с желания син се пръква и момиче.

Денис се има за плейбой, радва се на успех сред жените, харесва се много, но в повечето случаи комплексът му за пълноценност му играе лоши номера. Понякога е несправедлив към сестра си.

Чарли е най-артистичният от тайфата. Смята,че е бил кентавър в предишния си живот. Злоупотребява с променящи съзнанието вещества – от лепило и спрей до трева и твърд алкохол. Предпочита да замълчи и да запази достойнството си, когато темата не е от компетенциите му. Преди 30 г. майка му е спала една нощ с Франк (Дани де Вито) и Чарли упорито му досажда да си направи тест за бащинство.

Мак е собственикът на пъба. Като дете на разведени родители (баща му е и криминално проявен) той се нуждае непрекъснато от себедоказване и одобрение с една единствена цел – всички да го харесат. Склонен да импровизира в сексуален план…понякога неподходящо.

Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Оригинално заглавие It's Always Sunny in Philadelphia
TMDb Rating 8.2 301 гласа
First air date Aug. 04, 2005
Last air date Mar. 08, 2017
Сезони 13
Епизоди 134
Average Duration 22 minutes

Подобни заглавия

Присъда за живот
The Break with Michelle Wolf
Уелингтън Паранормал / Wellington Paranormal
Sabuesos
Блясък
Алф / Alf (1986)
Д-р Хаус / House
Darısı Başımıza
Metro Park (2019)
Столичани в повече
Бари
2 Moons – The Series