Слънчева Филаделфия

Слънчева Филаделфия

Aug. 04, 2005
Your rating: 0
8 1 vote

Сезони и епизоди

1Сезон 1 Aug. 04, 2005
10
  • Все още няма епизоди за сезона
2Сезон 2 Jun. 29, 2006
  • Все още няма епизоди за сезона
3Сезон 3 Sep. 13, 2007
11Сезон 11 Jan. 05, 2016
12Сезон 12 Jan. 04, 2017
13Сезон 13 Sep. 05, 2018

Creator

Актьори

Charlie Day isCharlie Kelly
Charlie Kelly
Glenn Howerton isDennis Reynolds
Dennis Reynolds
Rob McElhenney isRonald
Ronald "Mac" McDonald
Kaitlin Olson isDeandra Reynolds
Deandra Reynolds
Danny DeVito isFrank Reynolds
Frank Reynolds

Video trailer

Описание

Четирима егоцентрични, но и смехотворни приятелчета (трима млади мъже и една блондинка), държат ирландския пъб „Paddy`s” в Южна Филаделфия. Дали бизнесът ще е успешен, а кръчмата – пълна, не е основното им притеснение. По-важно е да има изобилна реколта от мацки и да става лаф, да има закачка и понякога (за разнообразие) да се прецака другарчето.

Бандата си попийва с наслада, диалозите са изпъстрен със сексуални препратки, а малко деформираните им представи за света често ги довеждат до нестандартни изводи за нещата от живота.

Мaк (Роб МакЕлъни), Чарли (Чарли Дей) и Деннис (Глен Хауъртън) са трима добри другари, а Сладката Ди (Катлийн Олсън) е сестра-близначка на Денис.

Те са едновременно магистри по душезнание и пълни профани в житейската проблематика, когато става въпрос за действие. Доста инфантилни, много приказливи и супер забавни.

Бандата

Неповторимият Дани ДеВито се включва в „Слънчева Филаделфия” като бащата на близнаците Денис и Ди – Франк Рейнолдс (а може би и на Чарли…). Той е така да се каже бизнесмен, но от сенчестите. Дъщеря му Дендре, по-известна като „Сладката Ди” не е просто блодинка. Тя се опитва да вирее сред цинзма и понякога дебелашки шегички на барт си, приятелите му и баща си. Майка й я смята за грешка, разочарована е, че в комплект с желания син се пръква и момиче.

Денис се има за плейбой, радва се на успех сред жените, харесва се много, но в повечето случаи комплексът му за пълноценност му играе лоши номера. Понякога е несправедлив към сестра си.

Чарли е най-артистичният от тайфата. Смята,че е бил кентавър в предишния си живот. Злоупотребява с променящи съзнанието вещества – от лепило и спрей до трева и твърд алкохол. Предпочита да замълчи и да запази достойнството си, когато темата не е от компетенциите му. Преди 30 г. майка му е спала една нощ с Франк (Дани де Вито) и Чарли упорито му досажда да си направи тест за бащинство.

Мак е собственикът на пъба. Като дете на разведени родители (баща му е и криминално проявен) той се нуждае непрекъснато от себедоказване и одобрение с една единствена цел – всички да го харесат. Склонен да импровизира в сексуален план…понякога неподходящо.

Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия
Оригинално заглавие It's Always Sunny in Philadelphia
TMDb Рейтинг 8.2 482 гласа
First air date Aug. 04, 2005
Last air date Nov. 20, 2019
Сезони 14
Сезони и епизоди 153
Average Duration 22 минути

Подобни заглавия

Живот на Марс
Синьо лято / Verano Azul
Какво ще кажат хората / Keeping Up Appearances
След живота (2019)
Дръзки момичета
Приказки за Том и Джери / Tom and Jerry Tales
Изневяра / Измены (2015)
Gentefied (2020)
От Лос Анджелис до Вегас
Войната на таралежите
Семеен пъзел
Сексът и градът